keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Ihan ensimmäiset oikeat kuulumiset

Vähitellen alkaa päästä vauhtiin näiden uusien sivujen kanssa. Vähän on saanut vääntää ja tietoa sekä kuvia siirrellä vanhoilta sivuilta, eikä vieläkään ole urakka ohi. Huh

Kai sitä pitää vähän koirienkin kuulumisia naputella. Naapurissa on jollain hurtalla ilmeisesti juoksut, kun Arttu mm. kitisee ulos ja kitisee muuten vain ja ahditelee Ulpua normaalia enemmän. Sitten alkuviikosta se haukkui sisällä, kun olin pihassa autoa puhistamassa. Ei oo yhtään sen tapaista. Arttu pitäisi viedä hammaskiven poistoon, mutta tänään haaveilin siitä, että voisi poistaa aivan muut kivet eka. Koiraparka.

Ulpu taas viettää näin talvisaikaan kaiken mahollisen ajan sisällä ja nauttii olostaan nukkumalla milloin missäkin pehmeässä paikassa. Ei ulos ei ei ei. Lenkillä jäätyy aivan välittömästi. Nyt kun on vain -3, niin pystyy suunnilleen lenkkeillä ilman tassujen nostelua. Ulpu on myös löytänyt taas uuden kulinaristisen intohimon nimittäin viinikumikarkit. Toin niitä tuliaisina työmatkalta ja niitä se kokoajan kärkkyy. Oikeastaan Arttukin kärkkyi ennen, kun ne rupes pierettää sitä.

Hiihtokautta ei olla vielä avattu, mutta modatut hiihtovälineet kyllä odottaa aikaa parenpaa.

Toissapäivänä tein koirille kasvissoseita ja kesken kaiken sosemylly otti ja sanoi sopimuksen irti. Ei muuta kun uutta ostamaan Prismasta ennen kauppojen sulkeutumista. Hyvä ja iso mylly onneksi löytyikin ja saatiin loput soseet onnellisesti pakkaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti