torstai 3. helmikuuta 2011

Ahneuden huippu

Ulpu on kyllä tiedetty ahneeksi, mutta tää on kyllä jo kaiken huippu. Eilen illalla koirat oli päättänyt repiä yhden lelunsa ja sen sisältä oli paljastunut ns. ryynipussi eli pieniä muovisia helmia. Pussi oli tietysti revitty ryijymatolle, joten ei muuta kun imuroimaan ryynejä matosta Artun valvovan silmän alla. Se oli sitten siinä ja asia unohdettiin. No tänään kun vein koirat aamulla lenkille, niin tadaa. Ulpu ulostaa lähinnä niitä ryynejä. Haavi auki tätä toimitusta sitten katselin. Voi olla koira AHNE! Oli se niitä niin paljon syönyt. Onneks ei ollu ns. vaarallisia ja näytti tulevan helposti ulos :D. Tämä taas opettaa varmistamaan ettei mitään oikeasti koirille vaarallista jää lattialle lojumaan tai että ne ei yllä niihin kiipeilemällä. Niin kun en jo muuten olis riittävän neuroottinen tämän asian kanssa :D

Koirien uudet remmit tuli maanantaina ja oli ne kyllä hyvät ja pehmeät. Tosi tyytyväinen oon kyllä niihin.

Eilen käytiin ekan kerran jäällä tänä talvena. Kerrankin oli riittävän lämmin keli ettei Ulpu jäätynyt jo matkalla. Vähän oli huonosti polkuja, mutta saatiin olla ihan rauhassa, kun kaikki muut ihmiset tais jo nukkua siihen aikaan. Arttu nautti kovasti.

2 kommenttia:

  1. Meillä menee myös kaikkea talouspaperista polttopuihin ja tinapaperista vanupuikkoihin. Biojäteastian avaamisen oppimisen jälkeen ei myöskään ole enää ollut entiseen malliin kahvinporoja ja banaaninkuoria poisvietäväksi.

    VastaaPoista
  2. Onneks Arttu on meillä on sentään nirso. Ulpu taasen söi tänään vessapaperia O_O

    VastaaPoista