torstai 16. kesäkuuta 2011

Lomakuulumisia

Meillä on hurtat jo ihan lomafiiliksissä.

Artun toissaviikkoinen hammaskiven poisto sujui oikein mallikkaasti. Mitä nyt illalla oli koira vähän hitaan puoleinen ja horjuva, mutta aamulla taas suksi luisti. Hoito-ohjeiksi saatiin kannustusta hampaiden pesemiseen. Istin sitten molemmille oman hammasharjan.

Viime viikolla, kun minä olin matkalla, niin Ismo oleili koirien kanssa Soinissa vähän puutarhahommissa. Koirat oli nauttineet, kun oli saanut olla koko ajan pihalla ja loikoilla varjossa. Välilä oli ilmeisesti ollut kiva mennä sisällekkin kuumuutta pakoon :). Viikonloppuna koirat oli vielä päässy yhdeksi yöksi Kiviahon mökille siivoustalkoisiin. Arttu oli kuulemma tiputtanut aina kepin järveen ja Ulpu oli sen sitten aina noutanut. Hassuja!

Neljä vuorokautta koirat ehti olla Tiinallakin hoidossa, kun Ismon piti lähteä kertausharjoituksiin. Eilen sitten hain väsyneet matkalaiset sieltä kotiin. Ulpun silmäluomesta löytyi punkki joten on nyt sitten punkkikausikin avattu. Katsotaan toimiiko tuo koiradeo jatkossa, niin ei tarttisi niitä varsinaisia punkimyrkkyjä laittaa. Ne ei oikein oo kivoja.

Huomenna lähdetään taas Soiniin temmeltämään. 

Koomapotilas hammaslääkärin jälkeen

Vieläkään ei oikein ajatus kulje




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti