keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syysterkkuja

Koirilla on ollut taas menoa jos jonkinmoista tässä syksyn aikana. Ei mitään kummallsita, mutta kaikkea kivaa kuitenkin. Ulpunkin pakarat on loistavsti parantuneet.

Soinissa olivat muutama viikkoa sitten ja Ulpu oli päässyt jälleen urakalla hiirijahtiin. Myös karhunjäljet oli herttänyt suurta mielenkiintoa, mutta jopa pikkuinen karhu olis saattanut olla liian iso pala purtavaksi. Arttu taas oli samaisella reissulla kunnostautunut moottoriajoneuvojen parissa. Välillä oli tultu traktorikyydillä pihaan ja sitten välistä räksytetty mönkijälle niin kauan, että oli itse pästy "puikkoihin". Myös ruohonleikkuria ja bobcatin kauhaa oli kyyditykseen testailtu. Pojat on kyllä poikia.

Viimeviikolla käytiin Keuruulla Aatin tiluksia kouluamassa ja Arttu oli ihan intopiukkana, kun pääsi terrorisoimaan Minin ja Annikan sieniretkeä. Välillä tedettiin oksia perässä ja välillä kaiauduttiin Annikan kanssa maanalle. Ulpu taas viihtyi suht. hyvin Aatin seurassa teemalla "Aati kuriin ja nuhteeseen"

Viiime viikonloppuna oltiin koko porukalla Soinissa ja siellä koirat sai jälleen temmeltää ihan kunnolla. Isännän kotona on pihassa helppo pitää koiria irti, kun ei ole isoja teitä lähettyvillä. Ulpu onnistui riistämään minulta Tupperware-kulhon kannen, kun sen tiputin ja siitäkös riemu repesi. Kansi oli välittömästi reiitetty ja pääsi sitten virallisesti toimimaan koirien omana frisebeena. Loppujen lopuksi se päätyi perunapeltoon hurttien kaivauksille ja nyt siitä puuttuu jo paloja. Se siitä sitten :D

Alkuviikosta kielsin koiria eräänä iltana tulemasta sänkyyn, kun oltiin juuri vaihdettu petivaatteet. No Ulpu varsinkin odottaa aina sitä, että kaikki nukahtaa ja silloin sen tilaisuus koittaa. Aamuyöstä sitten heräsin, Ulpu kainalossa (jossa se ei todellakaan normisti nuku) ja Arttu tyynyn vieressä. Liekö suunnnitelleet koko jutun, kun vähän illalla komensin, että varsinkaan minun puolelle ei ole asiaa :)

Ulpulla on viimepäivinä ollut meneillään suuri lelujen joukkotuho. Neljä lelua on löytänyt tiensä pää siten, että vanut on tyhjennettty pitkin olkkarin mattoa. No eilen ostin pari uutta lelua. Saa nähdä miten kauan ne elää ;)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti